085 401 44 83 info@noxx-rss.com

Diensten en services

Consultancy

U heeft voor een langere tijd een stralingsdeskundige nodig?

Het komt regelmatig voor dat organisaties gedurende een langere periode extra ondersteuning nodig hebben op het vlak van stralingsbescherming. Soms gaat het om vervangingstrajecten, opvang van extra werkdruk bij een groot project of ondersteuning tijdens zwangerschaps- of ander verlof. Ook komt het voor dat organisaties werkzaamheden liever aan een extern deskundige laten en zelf de mensen niet in dienst willen hebben. Immers, met het in dienst hebben van eigen stralingsdeskundigen komt ook een scholingsplicht, registratieverplichtingen en andere verantwoordelijkheden. Door deze kennis op consultancybasis in te kopen worden deze verantwoordelijkheden vermeden.  

GE

Via NOXX radiation safety services is het mogelijk een geregistreerd stralingsdeskundige voor langere tijd voor een vast aantal uren per periode in te schakelen. U kunt hierbij denken aan overeenkomsten voor enkele uren per week tot aan meerdere dagen per week gedurende enkele maanden of langer. De mogelijkheden hierin zijn legio en kunnen in onderling overleg worden vastgesteld.

GE

Wat kost een consultant via NOXX radiation safety services?

NOXX radiation safety services kan stralingsdeskundigen leveren voor meerdere soorten werkzaamheden en tegen meerdere prijzen. De prijzen zijn hierin vooral afhankelijk van het aantal uren dat tegelijk wordt afgenomen en hoeveel reisbewegingen er per periode gemoeid zijn met de werkzaamheden. Indicatief kan gesteld worden dat de consultancy fee varieert van €100,- per uur tot €150,- per uur. Gemiddeld genomen zijn de aanbiedingen van NOXX radiation safety services tussen de 10 en 20 procent scherper dan die van vergelijkbare aanbieders. Uiteraard bespreken we vooraf met u de wensen, de mogelijkheden en doen we een duidelijke aanbieding. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

We helpen u graag

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Voor een oriëntatiegesprek komt de stralingsdeskundige van NOXX radiation safety services bij u langs op uw locatie. In een onderling gesprek kunnen we op een laagdrempelige manier met elkaar kennis maken. Wij zijn een grote voorstander van het voeren van een dergelijk gesprek bij u op uw locatie. Omdat het gebruik van straling en wetgeving nogal taaie materie is, is het de ervaring dat een gesprek in persoon prettiger werkt. Onze stralingsdeskundige kan u duidelijke voorlichting geven en een basis scheppen voor toekomstige samenwerking. Het is op uw locatie ook mogelijk de toepassing met eigen ogen te bekijken, wat ons waardevolle informatie geeft voor het geven van het beste advies.

U kunt NOXX radiation safety services bellen (085 401 44 83), u kunt een email sturen via info@noxx-rss.com of u kunt het offerteformulier onderaan de pagina gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.